Teambuilding

Dacă vrei un teambuiding ALTFEL, 
alege teambuildingul ReCreativ!

 
 
 

Fie că urmarești să întarești comunicarea, munca in echipă, relațiile între oamenii din echipa ta sau te interesează că teambuildingul să fie distractiv, noi iți vom fi alături și vom construi un program care să vină ca o manușă echipei tale.
Activitățile noastre de teambuilding sunt creative, interactive și vor ajuta membrii echipei tale să lucreze mai eficient împreună.

 

Într-un spațiu și o atmosferă relaxantă, echipa ta intra într-o lume a picturii, desenului, descoperindu-și latura creativă.
În spiritul unui joc constructiv, participanții vor parcurge un drum al cunoașterii și descoperirii frumosului, prin formă și culoare, în care personalitatea și ritmul de lucru al fiecaruia dintre ei contează.

Astăzi este din ce în ce mai greu să găsim un echilibru între viața personală și cea profesională, iar prin prezența la acest teambuilding fiecare participant își va găsi momentul de inspirație și relaxare, iar compania va avea un angajat mai concentrat, creativ și mult mai eficient.

Teambuilding-ul prin artă este susținut în spațiul generos din cadrul Atelierului ReCreativ, într-o atmosferă placută în care participanții au libertate de expresie, sub îndrumarea profesionistă a unei echipe entuziastă și experimentată.

 

 
                   

 
Teambuilding-ul ReCreativ implică o mai bună relaționare între membrii unei firme, printr-o multitudine de activități ce dezvoltă creativitatea și munca in echipă, aceștia reușind să se cunoască mult mai bine și să exploateze propriile calități în vederea unei mai bune cooperări.